Om Sidan

Ekonomin.nu är en hemsida som fokuserar på att hjälpa dig som privatperson med allt som rör din privatekonomi. Hemsidan är fortfarande väldigt ung och vi fyller successivt på med ny läsvärd information och vårt mål är att i framtiden bli den kompletta portalen för privatekonomi.

Vår vision är att ta fram den bästa jämförelsetjänsten för lån, sparkonto, kreditkort och försäkringar. För lån kommer vi att specialisera oss på sms lån, privatlån, bolån och billån. Dessa typer av lån är de absolut vanligaste och något som berör väldigt många svenskar.

Eftersom vi har som mål att bli en komplett portal kommer vi försöka täcka in så mycket som möjligt som rör ekonomi. Vi kommer dock göra det stegvis med en långvarig strategi som sträcker sig över flera år. Vi ser det som en lång resa med många lärdomar för oss och att vi förhoppningsvis blir en av de främsta hemsidorna som nämns inom privatekonomi i framtiden.

Så fungerar våra lånjämförelser

Att jämföra lån är väldigt svårt om personens kreditvärdighet har någon inverkan på resultatet. För privatlån och bolån påverkas räntan ofta av detta och speciellt privatlån som är ett blancolån utan säkerhet så får man automatiskt en lägre ränta om man har bra möjligheter att betala tillbaka.

Eftersom dessa faktorer spelar roll och att det finns en risk att vi av någon anledning har fel uppgifter så måste du alltid själv dubbelkolla räntan och kostnaderna med långivaren. Du kan alltså endast se våra uppgifter som en vägledning.

Vi har därför väldigt liten möjlighet att hjälpa dig med specifika lån. Här måste du alltid vända dig till långivaren som gett dig lånet.

Kontakta Oss

Om du vill komma i kontakt med oss så hittar du aktuell information på denna sida.

Partners & Samarbeten

Vi samarbetar med andra sidor inom ekonomi och finans. Vi har valt att sammanställa dem på en egen sida här.

Drivs av webbyrån FeWorks

Ekonomin.nu är ett projekt som utvecklas av webbyrån FeWorks i Lund. Om du har frågor om webbplatsen som gäller tekniska fel eller utvecklignen så kontakta dem.

FeWorks är en webbyrå som etablerades 2007 och har sedan dess utvecklat webbtjänster och hemsidor.